top of page

Bra att veta inför Din massagebehandling


På Gråvidegatan 4 finns behandlingsrummet i lilla huset till vänster om boningshuset.


Första gången du kommer hit sätter vi oss ner några minuter för att höra om du har några särskilda besvär, smärtor eller sjukdomar som jag behöver känna till. Efter många års arbete på sjukhus är jag van vid tystnadsplikt.

Vid en helkroppsmassage brukar jag börja med rygg, axlar, nacke, sen sätesmuskulaturen och baksida ben innan du får vända på dig. Därefter ansikte, armar, ev mage, framsida ben och avslutar med fötterna. Självklart bestämmer DU vilka kroppsdelar som ska hoppas över eller arbetas längre på!

Jag anpassar alltid din behandling efter dina behov och önskemål. Tveka inte att tala om hur du vill ha det. Tycker du t ex att jag är för hårdhänt eller arbetar för mjukt så säg det. Eller om du fryser och vill ha en filt till eller behöver en extra kudde så ber du bara om det. På så vis hjälper du mig att göra det bästa för just dig, vilket är det viktigaste.

Oljan som används är antingen en ekologisk, doftfri kokosolja eller en ekologisk, tillsatsfri blandning av solros-, tistel-, och sheasmörolja som är mycket närande för huden. Du bör alltså inte duscha efteråt.

Lugn klassisk eller annan avkopplande musik kan var på om du vill.

Efter en massage kan man känna sig lite omtöcknad, det är helt normalt och går över efter en liten stund. Du kan också bli extra kissnödig efteråt. Det är ett bra tecken på att lymfcirkulationen ökat och slaggprodukter behöver komma ut så drick gärna några extra glas vatten när du kommit hem.


Kundtoalett saknas.

bottom of page